Povestea Noastra Rezumat

today 10:38:00
Povestea Noastra Rezumat, este adaptarea turceasca al popularului serial american Shameless.
Hazal Kaya, care interpreteaza rolul lui Filiz, este o tânără care în absența mamei sale, are grijă de cei 5 frați ai ei. Ea suportă o mare parte din responsabilitate și încearcă să facă tot ce trebuie, pentru a-și păstra familia unită. Își dedică viața propriei sale familii, renunță la școală și începe să lucreze în locuri de muncă necalificata pentru a-și susține financiar familia. Ea este mândră, capricioasă și plină de sperante.


Povestea Noastra Rezumat - Filiz, face toate treburile casnice, lucrează la diverse locuri de muncă chiar și noaptea și întreține restul familiei pe cont propriu. Ea trebuie, de asemenea, să facă față și tatălui ei alcoolic. Tatăl său Fikri (Reha Ozcan ) este egoist și mai tot timpul beat. El ia totul și nu oferă nimic.


 Filiz devine mamă și tată pentru frații ei, după ce mama lor i-a părăsit mult timp în urmă. Cel mai mare fiu Rahmet (Yagizcan Konyali) merge la liceu, este inteligent și cel mai bun din clasa. El î-și susține financiar familia și își folosește inteligența pentru a câștiga bani.


Fiul mijlociu Hikmet (Nejat Uygur) lucrează la un magazin alimentar și o iubește în secret pe soția sefului său. În vârstă de 10 ani, Fikret (Alp Akar) mai tot timpul face probleme la școală.  Sora lor Kiraz (Zeynep Selimoglu), merge la școala primară și încearcă să ofere ajutor surorii ei cât mai mult posibil.

Filiz, are o viață dificilă și nu are timp de a avea pe cineva în viața ei. Cu toate acestea, dintr-o pură coincidență, ea întâlnește un tânăr. Cu persistența celui mai bun prieten al ei, Tulay Nesrin Cavadzade), Filiz decide să meargă la ceremonia de nuntă a vecinului ei . În drum, ea este atacată și jefuită. Acest accident, îl lasă pe Baris (Burak Deniz) să intre în viața lui Filiz.



Baris ( Burak Deniz) este un tip chipeș care o ajută pe Filiz și îi aduce înapoi ce i s-a furat. Este atras la prima vedere de personalitatea puternica a lui Filiz și decide sa nu o lase. Baris conduce mașini scumpe și poartă accesorii de marcă. Pare a fi prea diferit de Filiz și de frații săi. Din acest motiv, Filiz nu vrea să-l vadă din nou. Cu toate acestea, Baris este hotărât să-i  câștige încrederea lui Filiz înainte de a-și câștiga inima.


first_page
fast_rewind
�lk
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment